Autoparts Van De Velde, uw onafhankelijk verdeler van tweedehands Mercedes-Benz onderdelen

Autoparts Van De Velde is een auto-demontagebedrijf dat gevestigd is in Lokeren. Begonnen als Mercedes-Benz verdeler en servicepunt in Laarne, evolueerde de onderneming tot grootverdeler van kwalitatieve Mercedes-Benz tweedehands onderdelen in Lokeren.

Beginnen bij het begin…

En dat in 1955, als officiële Mercedes-Benz verdeler met de naam Garage Van De Velde. In 1984 begon de toenmalig zaakvoerder zijn handel in tweedehands Mercedes-Benz onderdelen. De onderneming begon aan reputatie en succes te winnen en in 1994 verhuisden deze naar een grotere locatie met een betere ligging in Lokeren. 

De steeds groeiende onderneming Garage Van De Velde mag vanaf dan ook met trots een door de overheid erkende auto demontagebedrijf noemen!

En geëvolueerd tot veel meer...

Door de aankoop van extra gronden, de bouw van nieuwe bedrijfshallen en de implementatie van een barcodering-systeem in 2020, is de onderneming steeds meer geëvolueerd van klassiek demontagebedrijf naar een toeleverancier van kwalitatieve tweedehands onderdelen. De bedrijfshallen met ongevalwagens werden omgevormd tot magazijnen met stellingen. De onderdelen werden vanaf dan geïnventariseerd, gefotografeerd en ingescand op locaties en beschikbaar gesteld in een webshop. 


In de aankomende jaren zal nog meer geïnvesteerd worden in het uitbreiden van het assortiment en de voorraad, teneinde de klant (professioneel of particulier) nog beter te dienen. De webshop wordt dagelijks geüpdatet met honderden nieuwe onderdelen en onze meest recente afbraakwagens kunnen gevonden worden onder de rubriek ‘demontagewagens’.