AUTOPARTS VAN DE VELDE

Gespecialiseerd in Mercedes-Benz tweedehands onderdelen

checkmark 50 jaar ervaring
checkmark +100.000 onderdelen
checkmark +1.000 demontagewagens

VDV autoparts is de specialist op het gebied van Mercedes-Benz onderdelen. Met meer dan 65 jaar ervaring is VDV autoparts de ideale partner voor het vinden van de juiste onderdelen voor uw Mercedes. Ons assortiment bestaat uit zowel nieuwe als gebruikte onderdelen en is het grootste in de Benelux. Of het nu gaat om onderdelen voor oudere modellen of de nieuwste modellen, bij VDV autoparts bent u aan het juiste adres.

Onze website biedt een overzichtelijk en gemakkelijk te gebruiken platform waar u snel en eenvoudig kunt zoeken naar de juiste onderdelen. Onze zoekfunctie maakt het mogelijk om op model, bouwjaar en onderdeelnummer te zoeken, zodat u altijd het juiste onderdeel kunt vinden. Daarnaast bieden wij ook een snelle levering, zodat u uw onderdelen snel in huis heeft.

Bij VDV autoparts hechten wij veel waarde aan klanttevredenheid. Onze medewerkers zijn experts op het gebied van Mercedes-Benz onderdelen en staan altijd klaar om u te helpen met vragen of problemen. Wij bieden ook een goede naverkoopservice, zodat u altijd op ons kunt rekenen.

Kortom, VDV autoparts is de beste keuze voor al uw Mercedes-Benz onderdelen. Of u nu op zoek bent naar nieuwe of gebruikte onderdelen, bij ons bent u aan het juiste adres. Shop online op onze website voor het grootste assortiment Mercedes-Benz onderdelen in de Benelux en ervaar zelf onze snelle levering en uitstekende klantenservice.