Tweedehands onderdelen van de beste kwaliteit

Garage Van de Velde & Zoon- Lokeren - ONZE GEDACHTENGANGGarage Van de Velde en Zoon heeft zijn bedrijf in tweedehandsonderdelen te Lokeren enkel maar kunnen uitbouwen door een vertrouwensband te scheppen met zijn klanten.

De waarden

Vooraleer deze garage tweedehandsonderdelen opkopen, gaan zij enkele punten na om zo kwaliteit te kunnen verzekeren in de doorverkoop. Zo kijken ze er altijd nauwlettend op toe dat het gaat om originele delen en geen imitatie. Bovendien handelen vader en zoon enkel in wagens met weinig kilometers, zodat deze zeker voldoen aan de nodige kwaliteitseisen. Carrosserieonderdelen worden dan weer opgekocht van wagens die een ongeluk hebben gehad. Hierbij is het namelijk enkel nodig om de delen zuiver te maken voor de laklaag. Ten slotte is er een garantie van 6 maanden op technische onderdelen.

De diensten

Dit auto demontagebedrijf is gespecialiseerd in Mercedes-Benz onderdelen en kan u helpen met uw classic car of oldtimer, maar ook de modernste Mercedessen zijn welkom. Vader en zoon handelen tevens in demontagewagens en exporteren naar het buitenland. Hun recente verbouwingswerken hebben ervoor gezorgd dat ze bovendien hun bedrijf op een milieuverantwoordelijke manier kunnen runnen.

Bij al deze diensten kan u rekenen op een deftige communicatie, de beste kwaliteit en een eerlijke prijs. Hebt u dus een passie voor Mercedes-Benz en kriebelt het om deze verder uit te bouwen? Contacteer dan zo snel mogelijk Garage Van De Velde en Zoon in Lokeren.

Back to Top