Een uitgebreid en kwaliteitsvol aanbod aan auto onderdelen

Garage Van de Velde en Zoon verkoopt allerhande auto onderdelen in Lokeren, dit gaat van personenwagens tot lichte bedrijfswagens (Vito en Sprinter).

Het aanbod

Alle technische onderdelen zijn gekeurd geweest voor de vereiste kwaliteitseisen en zijn dus in topstaat. Bovendien kan u rekenen op 6 maanden garantie. U kan bij Garage Van de Velde en Zoon terecht voor zowel nieuwe als gebruikte motoren. Deze worden zorgvuldig gesorteerd en geëtiketteerd in gitterboxen.

Verder verkopen zij gereviseerde en gebruikte stuurhuizen, maar ook versnellingsbakken, ophangingdelen, aandrijfassen en andere differentiëlen. Op vlak van carrosserie kan u kiezen uit deuren, vleugels, bumpers, motordeksel, koplampen en veel meer.

Maar deze garage heeft ook allerhande elektronica te koop staan zoals motorcomputersets, ESP-modules en deurmodules. Er kan alleszins gesteld worden dat het aanbod omvangrijk is en van de beste kwaliteit. Contacteer de garage in Lokeren gerust voor meer informatie hieromtrent.

Vijftig jaar ervaring en dat merkt u

Garage Van de Velde en Zoon exporteert ook zijn auto onderdelen over de gehele wereld en handelen in demontagewagens.  Ze zijn gespecialiseerd in Mercedes-Benz tweedehandsonderdelen en dit voor zowel klassieke als moderne modellen. Daarbovenop doen zij dit allemaal op een zo milieuvriendelijk mogelijke manier. Met hun vijftig jaar aan ervaring weten ze heel goed waarmee ze bezig zijn. Hier bent u zeker van uw zaak!

Kom daarom zo snel mogelijk langs of contacteer Garage Van de Velde en Zoon voor meer informatie!

Back to Top