Auto export van de Benelux tot in Afrika en Amerika

Garage Van de Velde & Zoon- Lokeren - EXPORTGarage Van De Velde en Zoon handelt niet enkel in België, maar voorziet ook wereldwijde auto export vanuit Lokeren. Van de Benelux, doorheen heel Europa, tot Afrika en Amerika.

Mercedes-Benz onderdelen op wereldniveau

Garage Van De Velde en Zoon is door zijn vijftig jaar specialisatie in tweedehands Mercedes-Benz onderdelen uniek in zijn soort en dit werd ook internationaal opgemerkt. Zo doet dit innovatief bedrijf niet enkel auto export over de hele wereld, maar worden technische delen op globaal niveau verstuurd per postpakket. Hieronder vindt u een voorbeeld van een nieuwe C32 AMG motor voor een Amerikaanse klant. Per land wordt er rekening gehouden met de specifieke eisen.

Waarom Van De Velde en Zoon

Er is een reden waarom Garage Van De Velde en Zoon internationaal cliënteel heeft verworven. Dit heeft bijvoorbeeld te maken met het belang dat ze hechten aan klantvriendelijkheid en een uitmuntende service. Maar ook omdat ze experts zijn op vlak van de perfect Mercedes-Benz onderdelen te vinden voor zowel klassieke als moderne modellen. Verder handelen zij in demontagewagens en doen ze dit allemaal op een zo milieuvriendelijk mogelijke manier.

Ontdek zelf al wat dit auto demontagebedrijf te bieden heeft in hun aanbod of ga eens een kijkje nemen in hun webshop. Hebt u nog vragen of hebt u iets specifiek nodig? Neem dan gerust contact op met Van De Velde en Zoon, en zij zullen u zo goed mogelijk helpen.

Garage Van de Velde & Zoon- Lokeren - EXPORT

Back to Top